Hvad søger du?

Værd at dele #31. Suspekts nye album 100% Jesus udkom i fredags og jeg har skamlyttet til det siden! Jeg er stor fan af de tre herrer og dette album er lige så awesome som deres tidligere, hvis ikke mere! Jeg er især vild med numrene Hæld Op, Ingen Slukker 1 Star og Linien Ud.

2. En anden ting jeg også har fået lyttet til denne uge er Esben Bjerre & Peter Falktofts podcast Her Går Det Godt. De er simpelthen så sjove og jeg kom i weekenden ufrivilligt til at grine højlydt i fitnesscentret pga. af det, HA!

3. Jeg har gået og tænkt ‘I år må der da komme en vegansk burger på McD …‘ og så ser jeg på Facebook at det allerede findes! Bare ikke i herhjemme, men mange andre steder i verden – bl.a. Sverige. Hvorfor er vi så langsomme i DK? Jeg må vist et smut et Malmø snart …

4. I morgen holder Visit Carlsberg fastelavnsfest for voksne – det er da verdens bedste idé 😀 Jeg svinger måske forbi og nu er tippet hermed givet videre!

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive offentliggjort. Felter med * skal udfyldes.