Hvad søger du?

Værd at dele #201. Jeg fik set sidste afsnit af SKAM i går og hold nu op, hvor jeg elsker den serie! Jeg troede ikke den kunne blive bedre, men det sidste afsnit slog alt!

2. Mange er nok ved at kigge på flyrejser for tiden – men hvorfor ikke tage bussen i stedet for flyet? Det er både billigere og mere bæredygtigt – og så kan man tage den om natten og sove på vejen. Jeg har lige booket en forlænget weekend til Berlin – alene! Mere om det i næste uge 😀

3. Denne danske dramaserie er ret genial!

4. Jeg endte spontant til Copenhell i lørdags og det var en overraskende god oplevelse! Bl.a. så jeg Red Warszawa og havde en fest selv om det normalt slet ikke er sådan noget musik jeg hører, men stemningen var bare i top 😀

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive offentliggjort. Felter med * skal udfyldes.