Hvad søger du?

Værd at dele #191. Selv om jeg ikke tror overvægt er det bedste for vores krops sundhed, så er jeg VILD med komiker Sofie Hagens dokumentar! Selvfølgelig skal ‘fede’ mennesker have lov til at elske sig selv, for det vigtigste i verden må da netop være selvkærlighed – og så er det lige meget om man er tyk, tynd, høj eller lav ❤️

2. I denne uge har jeg været til 2 infomøder hos SKAT om hvad man skal være opmærksom på ved opstart af ny virksomhed og så lidt omkring det der med regnskab, moms, skat, fradrag mm. Det kan klart anbefales og så er det ganske gratis.

3. I den forbindelse bliver jeg nød til at dele den nyeste video om SKAT fra P3. Jeg så videoen, grinte og tænke ‘Hold kæft, en god joke!’. Jeg havde ikke lige læst nyheden om at det reelt er en realitet … Ha 😀

4. I starten af maj delte jeg tippet om at man i Kiwi kunne købe økologiske vatpinde og -rondeller. Kiwi er jo lukket, men nu har jeg endelig været forbi en Meny og de har dem heldigvis, jubii!

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive offentliggjort. Felter med * skal udfyldes.