Hvad søger du?

Værd at dele #181. Copenhagen by me har lavet en guide over vegetariske og veganske spisesteder i København – den skal jeg have nærstuderet 😀

2. Av, den her dokumentar rammer lige i hjertet. Jeg har flere gange i mit liv oplevet ensomhed og gør det stadig i perioder. så jeg kan kun være enig i, at vi skal bryde tabuet og række en hånd ud ❤️

3. Interessant artikel om kost baseret på vores gener. Jeg har dog aldrig haft det bedre i kroppen end jeg har på en overvejende plantebaseret kost, men der er helt sikkert noget om snakken.

4. Jeg tror jeg har fået købt mig verdens bedste støvsuger! Troede aldrig jeg skulle blive så glad for at støvsuge :b Udover at være en god støvsuger, er den poseløs, rimelig lydsvag, energiklasse A OG så er den lavet af 65 % genbrugsplastik!

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive offentliggjort. Felter med * skal udfyldes.