Hvad søger du?

Værd at dele #111. Hvor sejt er det her ikke lige? Det må vi have til Danmark!

2. På lørdag er der Folkets Klimamarch i København og i den forbindelse bliver der i morgen holdt en workshop om bæredygtig livsstil. Synes det lyder super spændende!

3. Det her kan jeg helt sikkert sætte mig ind i! Jeg læser rigtig mange artikler, blogindlæg, facebook-opslag mm. og noget af det er vist spild af tid, for min hjerne kan nok ikke rumme alle de informationer jeg putter ind i den 😛

4. I går var jeg til inspirationsmøde hos Det Grafiske Hus og nøj, hvor var det spændende! De laver de flotteste tryksager, emballager, bogomslag og meget, meget mere. Hvis der er nogle design nørder derude som kan lide gennemtænkt design og håndlavet produkter, så tag et kig forbi deres hjemmeside eller showrooms!

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive offentliggjort. Felter med * skal udfyldes.