Hvad søger du?

Værd at dele #10

  Bloggen er stille og det er fordi jeg mere eller mindre er gået i hi på min ferie, her er simpelthen for dejligt til at jeg gider tænde computeren og bruge tanker på at skrive 😛 Her kommer lidt inspiration og tips, og så vender jeg stærkt tilbage i næste uge!

  1. Jeg har nysgerrigt fulgt med i den populære HBO serie Big Little Lies og det sidste afsnit var nok den bedste sæsonafslutning jeg har set af en serie! Den er forfriskende anderledes og først til allersidst får man alle detaljerne afvide – eneste minus er at den kun er på 7 afsnit, men så er der ingen undskyldning for ikke at se den 😀

  2. I næste uge fra mandag til onsdag kan man i alle Arnold Busck butikker aflevere sine ‘brugte’ bøger, så udsatte børn og unge kan få glæde af dem. Jeg har fundet en stak frem jeg vil give videre 🙂

  3. Jeg har kigget på denne jakke i et halvt års tid, så da behovet for en sommerjakke opstod, fik jeg endelig bestilt den – og heldigvis var den også sat godt ned i pris. Jeg er allerede SÅ glad for den!

  4. I dette indlæg fra bloggen Sustain Daily, var der en anbefaling af podcastet Spildtid og jeg fik hurtigt slugt de 3 episoder der er lavet. Det er super interessant og tankevækkende, så ville lige bringe tippet videre.

  Skriv en kommentar

  Din e-mail vil ikke blive offentliggjort. Felter med * skal udfyldes.