Hvad søger du?

To-do’s | Juli 2017Så er halvdelen af 2017 gået og shit, hvor er det gået stærkt! Kan overhovedet ikke følge med :O Har i det på samme måde?

Jeg plejer jo at dele mine mål for den kommende måned, men nu har jeg lyst til at prøve noget andet! Jeg vil i stedet dele mine planer og to-do’s for måneden. Synes det er lidt hyggeligere og så giver det et bedre indblik i hvad jeg render rundt og laver 🙂

Juni har været en blandet omgang, så jeg håber juli har lidt bedre ting at byde på. Og skal vi så ikke aftale at den der sol godt må tage sig lidt sammen og komme ordentlig på besøg?

I juli skal jeg …

… have besøg af min mor en forlænget weekend. Vi skal hygge, på loppemarkeder, til spadag på Skodsborg, spise is på Bakken, ose og shoppe i byen + spise en masse god mad – det bliver godt ❤️

… forbi frisøren for at få lavet sommerhår! Skal have en pause fra mine extensions – farvel til langt hår og fylde og hej til lang page! Derudover skal jeg have lavet striber + farves med en grå toning ??

… til girls night out med 3 studieveninder. Drinks på kander, lækker mad, god musik og masser af dans – det bliver en fest!

… kaffedates med et par søde damer som jeg har mødt (eller skal møde for første gang!) gennem app’en Hey! VINA – hvis du har lyst til at møde nogle spændende hunkøn og mangler godt selvskab, så kan den virkelig anbefales.

… i Tivoli og høre skønne Eryka Badu ?

… på forlænget weekend og solotur til Berlin, for at hente inspiration, slappe af, spise god mad og nyde livet i den fantastiske by – det er første gang jeg rejser alene, så er både super spændt og lidt nervøs.

… arbejde, arbejde, arbejde – indtil jeg har ferie i august.

… forhåbentlig nyde sommer solen til god musik og måske et par kolde øl? ☀️

Hvilke planer har i for juli? 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive offentliggjort. Felter med * skal udfyldes.