Hvad søger du?

Når livet tager en uventet drejning …Dette indlæg har været undervejs i en uge og jeg ved stadig ikke hvordan jeg skal starte det eller hvad jeg egentlig skal skrive … Sagen er den, at min kæreste og jeg har slået op. Vi har været sammen i over 11 år, så det er noget af en omvæltning og mundfuld at sluge. Jeg vil ikke at gå i detaljer om hvorfor, hvordan og hvorledes, men jeg har brug for at få det sagt, da det påvirker hele min verden og hverdag. Vi er heldigvis på god fod og snakker stadig sammen, så der er ikke noget dramatisk i det. Vi har bare måtte indse, at vores forhold havde ramt en mur og at vi hver især har brug for ro, afstand og forandring. Vi elsker stadig hinanden, så måske finder vi sammen igen en dag, men måske gør vi ikke. Det kan kun tiden vise ❤️

Jeg er derfor fyldt til randen med følelser i øjeblikket og ved ikke helt hvad jeg skal gøre af mig selv, men gør mit bedste for at fokusere på de små gode ting og bruge min tid på de ting, der gør mig glad. Jeg har det lidt som om, jeg går rundt i en mærkelig drøm og der kommer nok til at gå et stykke tid, før min hjerne rigtig forstår hvad der er sket. Jeg skal vænne mig til en hverdag kun med mig, og det er ret underligt, når man aldrig har boet alene og har været tæt på og delt hverdag med én person i 11 år.

Udover alt dette, er jeg også begyndt at arbejde fuldtid igen, da eleven vi havde ansat som sagt er stoppet og pt. er det ikke muligt at finde en anden løsning. Det sætter desværre lidt en stopper for alle de projekter jeg havde på tegnebrættet, men på den anden side har jeg nu masser af ‘fritid’ at gøre godt med, og så er det jo dejligt at have nogle spændende ting at arbejde på.

Det blev bare en lille update på hvad der sker i mit liv for tiden og hvorfor bloggen er stille. Jeg har en weekend uden planer i møde, så har god tid og ro til at lave lige hvad jeg har lyst til. Jeg vil bl.a. lave lidt indlæg til bloggen, skyde billeder og arbejde på mine projekter og så tror jeg, at jeg vil tage en tur i svømmehalen (skal øve min svømmeform, så jeg kan få taget det dykkercertifikat!) 🙂

Hav en dejlig fredag og weekend!

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive offentliggjort. Felter med * skal udfyldes.