Hvad søger du?

Min ønskeliste til julen 2016

onskeliste-jul-2016

Pyjamas sæt / Purely Professional Shampoo 1 og Treatment 1 / Morgenkåbe
Canon Speedlite 430EX / Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate / Fotoplakat / Taske


Så blev det den 24. december og dermed er der kun 1 måned til juleaften! Julehumøret er ikke ankommet endnu, men ønskelisten skal jo laves – min mor rykker helt sikkert for den snart :b

Jeg har ferie denne uge og derfor har jeg haft god tid til at ose rundt på diverse webshop, kigge nyheder og finde inspiration. Det er en ting jeg elsker at gøre, især bare for at tanke inspiration, så jeg nyder det fuldt ud når jeg endelig har tid.

Jeg prøver at opretteholde et købestop og det går egentlig meget godt, men nu når Black Friday står for døren, så er det som om mit hoved har fået to personligheder. Den ene foreslår flittigt alle de lækre og livsnødvendige ting jeg bare er NØD til at eje! Og når de så ovenikøbet er sat vildt ned i pris, så er der jo ikke så meget at diskutere. Vel? Den anden prøver virkelig at forholde sig i ro og forsikrer om at det bedste nu engang er at lade kortet blive i lommen og vente til stormen er drevet over. De gode tilbud kommer jo igen. Ikke?

Jeg håber jeg kan praktisere det sidste – tjekker ind i weekenden med en opdatering 😉

Som jeg skrev om i dette indlæg, så prøver jeg at minimere alt hvad jeg ejer og det betyder også at listen over ting jeg ønsker mig ikke er særlig lang, men det føles egentlig bare dejligt befriende 🙂

Øverst på listen står en speedlite til mit kamera og en ny hverdagstaske, da min nuværende snart afgår ved døden (RIP). Om det lige skal være den på collagen fra Topshop ved jeg ikke, tror det kræver lidt mere ‘vindueskiggeri’. Jeg synes også jeg mangler noget rigtig behageligt hyggetøj og sættet fra ASOS kunne være et god bud. Derudover har jeg i mange år ønsket mig en morgenkåbe og det må gerne være en i lyserød som den fra Topshop 😀 Har også kigget meget på Hunkemöller’s kollektion ‘Cosy‘, som ser virkelig behagelig ud!

Lidt beauty ønsker man sig vel altid og jeg er vist en af de få der ikke har prøvet Purely Professional endnu, hvilket der må laves om på nu og jeg glæder mig allerede til at få afprøvet shampooen og leave-in kuren. Derudover har jeg hørt rigtig meget godt om Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate og har derfor set mig lun på den gaveæske man kan få hos Magasins (link) – den passer jo perfekt under juletræet!

Her hjemme mangler vi nogle billeder til stuen og soveværelset, så jeg er derfor på kig efter nogle fede plakater og fotos. Jeg har et eller andet med ananas og især sammen med flotte farver, så overstående fotoplakat ville pynte i vores lejlighed 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive offentliggjort. Felter med * skal udfyldes.