Hvad søger du?

Lidt fra London | Books for cooksJeg har ikke haft tid til at blogge den sidste uges tid, primært fordi jeg, som tidligere nævnt, har været i London med mit arbejde. Vi havde en fantastisk tur og jeg er blevet helt forelsket i London! Sikke en skøn by med masser af stemning, inspiration og muligheder. Jeg har allerede aftalt med mig selv at jeg meget snart skal tilbage, så jeg kan udforske og suge endnu mere af byen til mig 🙂

Det meste af tiden gik med at søge inspiration på London Book Fair, imens mine kollegaer havde en masse møder. Derudover havde jeg også lidt tid til at udforske lidt af byen og gjorde bl.a. et stop i den fine boghandel Books for Cooks, hvilket er en kombination mellem en boghandel kun med kogebøger og en café, hvor de hver dag har nye retter på menuen som de finder i de forskellige kogebøger. Synes det er et helt fantastisk koncept og når man elsker og arbejder med kogebøger, så var det som at være i himlen med så meget inspiration samlet et sted. Havde desværre ikke tid til at spise der, men de gik og lavede mad imens og det duftede SÅ lækkert. Det bliver et must try næste gang jeg kommer til London!

Se lige alle de kogebøger ?

Skriv en kommentar

Din e-mail vil ikke blive offentliggjort. Felter med * skal udfyldes.