Hvad søger du?

Jeg er typen, der …

  Jeg har haft (for meget) om ørerne de sidste par uger, så det er ikke blevet til så meget blogging, men nu er jeg ved at være tilbage til hverdagen efter en spændende tur til Berlin! Jeg er ved at lave en lille guide, som bliver udgivet i weekenden og jeg besøgte bl.a. nogle fine designbutikker og spiste lækker vegansk mad – Berlin er virkelig en dejlig by og har allerede besluttet jeg snart skal derned igen.

  Men videre til dagens indlæg – nogle gange tager jeg mig selv i at gøre nogle lidt mærkelig og spøjse ting, men tænker jeg ikke kan være den eneste. Så i dag vil dele en håndfuld sjove facts om mig selv – måske i kan genkende nogle af dem? 😉

  Jeg er typen, der …

  … får de bedste ideer når jeg cykler, hvilket er lidt irriterende, fordi jeg ikke kan skrive dem ned når de opstår.

  … tager på storbyferie til Berlin og det eneste jeg kommer hjem med er et badedyr? Man er vel minimalist – haha!

  … absolut ikke kan forstå hvorfor folk kan hidse sig op over pakker, der bliver leveret senere end forventet. Selvfølgelig kan det være irriterende, hvis man gerne vil have det med på ferie osv., men så er det altså heller ikke værre.

  … ikke kan lide peberfrugt rå, men godt kan lide det kogt/bagt i gryderetter, mos mm. Jeg forstår ikke selv hvorfor og har prøvet at spise det rå mange gange, men mine smagsløg er bare ikke fan.

  … med alderen har fået lidt OCD i forhold til tal – har især noget med lige tal, fx spiste jeg 6 cherrytomater til frokost og når jeg skal have bland-selv slik, så tager jeg altid 4 stk. af hver slags jeg kan lide – hvis det er noget jeg ekstra godt kan lide, tager jeg 6 eller 8. Jeg tror det stammer fra min perfektionisme, men det er sku lidt mærkeligt.

  … ikke kan finde en ordentlig bikini, hvor underdelen ikke viser hele røven. Er den nye mode virkelig mere eller mindre g-strengs bikinier? But why??

  … pga. det her indlæg, får lyst til at sige: “Jeg’ typen der sir’ mit job op / For at bli’ fucked up / Tre måneder non stop / Råber op i timen uden at række en hånd op / For fuld udblæsning mens jeg inhalerer / Klar til en linje mer’ …” Teksten er fra Suspekt nummeret Kender du typen? og jeg har nu haft sangen på hjernen hele dagen! Jeg er nemlig typen, der er stor Suspekt-fan ❤️

  Hvad er du typen, der gør? 🙂

  Skriv en kommentar

  Din e-mail vil ikke blive offentliggjort. Felter med * skal udfyldes.